Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens klubture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse klubture i uge 7, som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

Loading Events

« All Events

Uge 10 – Myrkdalen – Instruktørsamling – Offpiste/forberedelse til PSI 2

   

Tilmeldingstart forventes ultimo august 2019

Efteruddannelse – instruktørsamling – offpiste/freeride/skitouring i Myrkdalen, Norge.

Skiløb og kursus i Europas måske bedste område for puddersne med Norges topuddanner, Gøran Dalheim.
For dig, der har erfaring – eller ikke har erfaring – i offpiste.

Vi har nu gennem 7 år haft denne tur med fantastiske oplevelser i offpisten sammen med dejlige mennesker. Vi har hver gang haft instruktører med, men som noget nyt udbyder vi i år som efteruddanelse med tilskud til en mindre gruppe instruktører.
Offpiste er bare det sjoveste, og vi kommer jo nok alle sammen ud for det, eller kører allerede? Men det er også livsfarligt, hvis man ikke har tilstrækkelig viden og træning i sikkerhed og laviner.

Derfor skal vi lære og træne:

 • Egenfærdighed, skiteknik i forhold til underlag, køremønster og linievalg
 • Vurdering af lavinefare, risikovurdering og rutevalg
 • Gruppedynamik og beslutningsproces
 • Sikkerhedsudstyr
 • lavineredning, søgning, udgravning
 • En masse fedt skiløb
 • Mindre topture/skitouring/randonee afhængig af vejr og muligheder
 • Og så har vi det utrolig hyggeligt om aftenen!

Bemærk at du ikke behøver have erfaring i at køre offpiste i forvejen. Det er jo det, der skal trænes. Du behøver altså ikke kunne køre offpiste – på forhånd. Det skal vi jo træne.

Myrkdalen 2015

Myrkdalen

Myrkdalen er et helt ny skisportssted i Vestnorge, der først startede byggeriet for 15 år siden. Før var her ingenting – undtagen masser af sne. Og sneen kommer der rigtig meget af i Vestnorge. Vi ved alle, at det altid regner i Bergen – så hvad gør det oppe på fjeldet? Især Myrkdalen ligger lige noget højere og bedre og anses for det snesikreste sted i Vestnorge. Det sner i snit 4 gange om ugen, og indtil videre er der få mennesker på hverdage = masser af sne, som ingen har kørt i = nok Europas bedste mulighed for pudder.

Vi skynder os at nyde denne perle, inden den bliver for kendt. Myrkdalen har vokseværk og investerer kraftigt i nyt hotel, nye lejligheder og nye lifter.

For “pisteløbere” er terrænet også godt. Højtliggende, det meste over trægrænsen og tydeligt nyt design – til ski med taljering. Store, brede, blå, røde og en enkelt sort piste. Et super parkområde (VM i freestyle blev holdt her i 2013, mens vi kørte offpiste). Men vi skal jo væk fra pisterne, hvor der er uanede muligheder med fjeldsider næsten over det hele med tilpas hældning og som regel store snemængder.

Byen består af hytteområde og lejligheder, der omgiver et stort hotel og servicebygning med restauranter, barer, kiosk, afterski mm.

De sidste 7 år har vi haft fantastiske ture, hvor alle har lært at køre i offpisten, vi har kørt en masse, lært en masse og haft super kammeratskab.

Instruktion og aktiviteter

Der vil være undervisning og guidning i 6 dage, ledet af en af Norges absolut bedste skilærere/uddannere Göran Dalheim. Göran står også i spidsen for den norske skilæreruddannelse.

Vi arbejder med skiløbet ud fra deltagernes forudsætninger og bygger det gradvist op i forhold til offpisten og sneforholdene.

Vi arbejder med at lære om laviner, brug af sikkerhedsudstyr, søgning, udgravning af ofre, risikovurdering, rute- og linievalg, gruppedynamik og “mindset”/risikovillighed mm.
– og selvfølgelig en masse fedt skiløb.

Bemærk udstyrskrav:
Vi skal alle bære sikkerhedsudstyr, som er minimum rygsæk, lavinesender/-søger, skovl og sonde.
Du bør også køre med ski med nogen bredde, hvis forholdene er til det ski med tourbinding.
Udstyr og ski kan lejes på stedet.

Pris

Pris pr. person for de først 10 instruktører med tilskud: Pris under udarbejdelse
Pris for efterflg. deltagere Pris under udarbejdelse

Bemærk at prisen med tilskud er først til mølle, men under forbehold af, at man bidrager aktivt i klubben, som instruktør eller på andre områder som frivillig.

Inkluderet i prisen

 • Ophold
 • Liftkort, 6 dage
 • Offpistekursus med undervisning og guidning hver dag i 6 dage

Uden for prisen

 • Mad og drikkevarer
 • Transport
 • Evt. leje af udstyr
 • Transfer ved fly fra Bergen – Myrkdalen retur ca. 800,-

Indkvartering og forplejning

Vi bor i lejligheder/hytter. Vi har de tidligere år haft meget lækre lejligheder, men da alt er privatejet og stilles til udlejning fortløbende, ved vi endnu ikke hvilke, vi får til rådighed. Vi har do allerede en stor lejlighed til 8-10 prs. og nogle studier til rådighed og regner med, at der kommer mere fortløbende. Ønsker du hotelværelse mod et tillæg, undersøger vi gerne.

Maden laver vi selv og tilstræber at spise samlet i den største lejlighed/hytte.

Transport

Turen er kør selv eller fly til Bergen. Afstand Helsingør til Myrkdalen i bil ca. 880 km.
Vælges fly, hjælper vi med at koordinere flymulighed med bedste pris og bestille transfer videre til Myrkdalen.

Afrejse: Hytter/lejligheder er disponible fra søndag d. 3.3.2017 kl. 16.00

Hjemkomst: Hytter/lejligheder er booket frem til søndag d. 10.3

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding:

Du tilmelder dig via vores medlemsportal. Her vil du blive opkrævet depositum på 1.500 kr.- betalt med kreditkort – Dankort eller Mobile Pay. Du modtager herefter en bekræftelse med e-mail. Senere vil du modtage et link til trin 2 tilmelding med bl.a. mulighed for valg af tilkøb.

Tilmeldingsstart:

Tilmelding forventes at åbne ultimo august

Tilmeldingsfrist:

Senest 21. Januar. Der er kun få pladser. Hurtig tilmelding anbefales.

Tilmeldingslink:

Link kommer når vi kender tilmeldingsstart

Restbetaling:

Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode (betalingskort via bank).

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

 

Kontakt

Turledere: Flemming Steenvinkel, Mobil 2758 4368

Børge Tofte-Jensen, Mobil 2925 9907

Turmail: myrkdalen-uge10@hareski.dk

 

Yderligere information

Medlemskab:

For at deltage på turen skal du være medlem i Skiklubben Hareskov

Forsikring:

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på www.hareski.dk/forsikring. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen.
I øvrigt anbefaler klubben at man tegner eventuelle rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Teknisk arrangør:

Skiklubben Hareskov

Forbehold:

Antallet af pladser er meget begrænset, hurtig tilmelding anbefales og deltagelse vil være med forbehold for hytte-, transportkapacitet og tilstrækkelige tilmeldinger. Turen gennemføres ved min. 12 tilmeldinger. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser

 

Details

Start:
1. March 2020 @ 8:00
End:
8. March 2020 @ 17:00
Event Categories:
,

Venue

Myrkdalen
Norway

Organizer

Flemming Steenvinkel
Phone:
27 58 43 68
Email:
fs@hareski.dk
Website:
https://medlem.hareski.dk/event/details/i445