Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens klubture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse klubture i uge 7, som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Skigymnastik

   

Der er skigymnastik i perioden mandag den 3. september 2018 og frem til og med mandag den 8. april 2019 (justeres i forhold til interesse)

Det er hver mandag på følgende tid og lokalitet:

  • Hver mandag fra 19:30 til 21:00
  • Omklædning fra 19:15 til 19:30
  • Hareskov Skole
  • Skandrups Alle 1-3

Tilmelding sker under din profil på medlem.hareski.dk, hvor du kan tilmelde dig holdet Skigymnastik, og deltagelse er en del af kontingentet.

Flere detaljer om skigymnastik på www.hareski.dk/skigymnastik/

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Per Skipper, 30114487, ps@hareski.dk

Trænere: Pernille og Lars

Details

Date:
March 4
Time:
19:00 - 20:30
Event Categories:
,