Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens klubture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse klubture i uge 7, som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

Loading Events

« All Events

Rulleskitræning

   

Velkommen til rulleskitræning med Skiklubben Hareskov.

En gang om ugen har du mulighed for at komme ud at prøve rulleskitræning med klubben med udgangspunkt fra vores sponsor Steep & Deep  (Kongevejen 347 i Holte). I øjeblikket er det hver onsdag fra 18,00 til 20,00.

Det er muligt at låne klubbens udstyr til træningen. Vi har 10 sæt (rulleski, støvler og sikkerhedsudstyr) til personer over 50 kg (voksen/ungdom) og 4 sæt til personer under 50 kg (børn/ungdom), så vil hele familen prøve rulleskitræning er der ingen undskyldning.

Mødestedet

Vi mødes parkeringspladsen bag Steep & Deeps butik på Kongevejen 347 i Holte, hvor dem der skal låne udstyr kan få dette udleveret. Rulleskitræningen starter kl. 18:00. Kom gerne lidt før og vær omklædt ved ankomsten.

Instruktion og tilmelding:

Instruktionen foregår ved Peter Nabe suppleret af andre trænere, som vi er igang med at lave aftaler med.
Instruktionen vil foregå på klassisk rulleski-udstyr, hvilket er egnet til træning før f.eks. Vasaløb og lignende. Tilmelding foregår som ”først-til-mølle” ved at benytte tilmeldingsknappen herunder, så vi kan registere om du medbringer eget udstyr eller data for lån af udstyr.

Details

Start:
April 24 @ 18:00
End:
October 31 @ 20:00
Event Categories:
, ,
Website:
https://medlem.hareski.dk/event

Organizer

Peter Nabe