Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens klubture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse klubture i uge 7, som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

Loading Events

« All Events

Løb med til DHL stafetten tirsdag den 27. august

   

Vi har reserveret 40 pladser, svande til 8 hold, til DHL stafetten tirsdag den 27. august 2019, med følgende placering:

DHL Stafetten
Fælledparken, Edel Sauntes Allé
2100 Købnehavn

Vi har selvfølgelig også lejet telte, hvor vi spiser mad sammen efter løbeturen.
Du tilmelder dig via medlemsportalen, og selvfølgelig skal man kunne løbe 5 km, men ikke noget krav til tid og alder i øvrigt, for vi gør det først og fremmest for at have det sjovt sammen. Er I en gruppe på 5 personer der ønkser at løbe sammen, så opfind et gruppenavn I kan benytte ved tilmelding. Har du ønsker om bare et hyggehold eller om at løbe stærk kan du skrive dette i kommentarfeltet. Tilmeld dig hurtigst muligt for at sikre dig din plads på et hold.

Details

Date:
August 27
Time:
17:00 - 21:00
Event Categories:
, ,

Organizer

Sten Skjoldborg
Phone:
31400049
Email:
badkleinkirschheim-uge7@hareski.dk