Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens klubture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse klubture i uge 7, som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Førstehjælp november 2018

   

FØRSTEHJÆLP for alle!

Den 10. + 11. november kl. 10 – 16 holder vi førstehjælpskursus for alle der ønsker dette hvad enten det er for at få instruktørbevis, eller du er turleder, eller blot fordi vi alle bør kunne det, ikke mindst når vi er på ski!

Kurset holdes i klublokalerne på Poppel Alle 14, 3500 Hareskovby (Værløse). 1. dag er fælles for alle (grundkursus) og 2. dag er for dem der vil have det udvidede på 12 timer (obligatorisk for at få instruktørbevis)

Pris: Kr. 100,- for en dag (6 timer), kr. 500,- for begge dage (12 timer). Prisen dækker også forplejning.

Tilmelding og betaling: SENEST 1.-11.-2018 her:  TILMELD

Medbring evt. tæppe / praktisk tøj, så I kan ligge på gulvet.

Det kræves at vi er minimum 12 personer – så kom frisk!

Details

Start:
10. November 2018 @ 8:00
End:
11. November 2018 @ 17:00
Event Categories:
, ,