Nyhedsbrev – til Instruktører

Bliv Instruktør i Skiklubben Hareskov

Skiklubben Hareskov har næsten altid brug for nye instruktører idet vi sender mange medlemmer af sted på ski hvert år. Specielt i uge 7 mangler vi næsten altid instruktører.

Sådan bliver du Instruktør i klubben

Alle som har taget en instruktør uddannelse og bestået minimum første trin af en instruktøruddannelse vil kunne arbejde som instruktør i klubben.​ Vi benytter instruktører med uddannelse fra flere lande, men de fleste af vores instruktører har den danske uddannelse fra Den Danske Skiskole, som vi har et tæt samarbejde med specielt omkring intern efteruddannelse og reeksamen. Læs mere på http://dendanskeskiskole.dk

Når ud har modtaget dit instruktørbevis efter en bestået eksamen, kan du søge om optagelse i Instruktørgruppen her på hjemmesiden:

  • Profile Photo

    Instruktører

    Er du uddannet instruktør har du mulighed for at komme ud og undervise klubbens medlemmer. Meld dig ind i denne instruktør gruppe hvis du har en uddannelse fra DDS eller en tilsvarende institution. Husk først at udfylde “Instruktør” formularen under din profil:

Hvor kan du komme hen og undervise for klubben?

Har du AKI-Alpin Klubinstruktør (BSI1 kursus med supplerende 12 timers førstehjælpskursus kan få udstedt AKI-bevis hos DDS), Norske trin1 og Anwerter sender vi dig gerne af sted på klubbens ture til Norge, Sverige og Østrig

Har du BSI (1 og 2 bestået), Norsk 2, Landes 1 eller tilsvarende sender vi dig også gerne af sted på klubbens ture til Frankrig og Italien samt andre lande i Europa.

Har du PSI eller tilsvarende udd. har du fortrinsret til alle klubbensture dog forholder vi i Instruktørudvalget retten til at sammensætte dvs hold så de består både af højtuddannet erfarende instruktører og nyuddannede så vi sikre os at vi hele tiden har erfaringsudveksling og kan opretteholde en større gruppe instruktører til klubbens ture.

 

Denne side er under udarbejdelse!!!