Snestatus på Vallåsen

Trods historisk meget sne har Vallåsen nu endegyldigt lukket for sæsonen. Tak for en god sæson, håber vi ses næste år....

Pistekort

Om turene til Vallåsen

Vallåsen er Skiklubben Hareskovs hjemmebane, hvor vi kører op og står på ski hver fredag eftermiddag/aften fra først i januar til midt i marts -såfremt sneen er til det.

Vi kører derop i bus, med påstigning på Værløse station, Holte station, Toftegårds plads og Scandlines færgeterminal i Helsingør.

Turene er åbne for alle medlemmerne af Skiklubben hareskov og gæster. Børn som deltager uden voksen, skal min. være 12 år og kunne klare sig selv og må meget gerne følges med en god ven fra skiklubben.

Der vil være mulighed for at få undervisning af klubbens egne instruktører, prøve at køre freestyle, pukler, porte og snowboard.

Tilmelding til turene skal ske via tilmeldings- og betalingsmodulet på klubbens hjemmeside Senest onsdag kl. 20:00 til den efterfølgende fredag.Betaling for deltagelse, sandwich og leje af udstyr til klubpriser sker med dankort i forbindelse med tilmeldingen. HUSK at tilmeldingen skal gennemføres helt - ellers er man ikke tilmeldt.

Afmelding til turen godtages frem til onsdag kl. 20:00. Ved senere afmelding gives pengene ikke retur.

Vi starter en af de første fredage i januar, som du vil kunne se under aktiviteter her på hjemmesiden, og informerer løbende i nyhedsbreve og på Facebook-gruppen.

Bemærk, at en træningsaften kan blive aflyst på grund af dårlig eller manglende sneforhold. Hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse med turene til Vallåsen så kontakt Vallåsen Udvalget på vallasen@hareski.dk

Youtube video om instruktion på Vallåsen

Youtube videon "Det er rigtig sjovt på Vallåsen"

Youtube videoen "Meget øvet på Vallåsen"

HUSK BLLEDLEGITIMATION: Grundet de nye svenske regler kommer man ikke med bussen før man har vist billedlegitimation, som pas eller kørekort.

Add a comment

You must be logged in to comment.

Rekorder på Vallåsen

2015/16 12 Fredage
2012/13: 27 busser
2012/13: 1035 deltagere

Sponsorer