Åben Skole

Hvem er Skiklubben Hareskov, og tilbud til skolerne?

Skiklubben Hareskov ønsker at have de unge som en naturlig del af vores medlemmer, og tilbyder derfor følgende arrangementer til skolernes lærere i forbindelse med “Åben Skole”, som er nærmere beskrevet hver for sig i menuen til højre:

  • Heldags skitur til Vallåsen i Sverige
  • 2-3 timers arrangement hos Indoor Ski i Rødovre
  • Skirelaterede arrangementer, som barmarkstræning og crosfitt
  • 3-4 dages ski-lejrskole til Branäs i Sverige

Skiklubben Hareskov har en lang række tilbud til medlemmerne gennem hele året.

Med mere end 30 forskellige ture til destinationer i Europa, er vinteren vores travleste sæson. Vi har tilbud til både familier og direkte til de unge, ikke bare i vores egen kommune, men over hele Sjælland.

Derudover tilbyder vi fredagstræning på vores ”hjemmebane”, Vallåsen på Hallandsåsen, hvor børn og unge deltager i grupper eller sammen med deres forældre, under trygge forhold.

På alle vores ture underviser skiklubbens egne instruktører, ligesom vi holder af at være sammen i et bredt udbud af både sociale- og træningsaktiviteter på og uden for pisterne.

4 22

Ud over mange børn og unge som deltager helt almindeligt sammen med deres forældre på vores skiture,  har Skiklubben Hareskov mange børne- og ungdomsløbere  på vores skiteam, som træner og kører konkurrencer. Med vores tilbud i forbindelse med Åben Skole håber vi at få endnu flere, som har lyst til at deltage i denne udfordrende disciplin.

Sponsorer