Home Klubmesterskaber og Alpin Danmarks Cup

Arkiv

Klubmesterskaber og Alpin Danmarks Cup

Igennem sæsonen der nu går på hæld, har der traditionen tro været afholdt klubmesterskaber i både slalom og storslalom. Storslalom blev som en del af Scandlines-Steep&Deep Cup afviklet i forbindelse med Aftenski på Vallåsen i uge 9.

Klubmesterskabet i slalom skulle ligeledes havde været afviklet i forbindelse med Scandlines-Steep&Deep Cup på Vallåsen i uge 5, men da Vallåsen på dette tidspunkt endnu ikke var åbnet, trådte den tidligere beslutning fra Alpinudvalget i kraft og slalomkonkurrencen under alpint DM på Hafjell i uge 11 fungerer dermed også som klubmesterskabet.

Resultatliste Klubmesterskab SL 2018

Resultatliste Klubmesterskab GS 2018

Der er ligeledes være afviklet Steep&Deep Alpin Danmarks Cup henover sæsonen, startende med parallelslalomkonkurrencen i Sölden i efterårsferien, henover NKM på Kvitfjell (uge 48), SKM på Hafjell i uge 4, Scandlines-Steep&Deep Cup på Vallåsen og ikke mindst DM på Hafjell med DM parallelslalom som afslutningskonkurrencen.

I alt 12 konkurrencer med 291 personer der har deltaget i løbet af sæsonen, heraf 145 fra Skiklubben Hareskov. Skiklubben Hareskov tog 8 førstepladser, 9 andenpladser og 12 tredjepladser.

Steep&Deep Alpin DanmarksCup-2017-18

Medaljer for klubmesterskaberne og pokalerne til SH's løbere uddeles ifm. klubdagen d. 10. juni 2018.

Sponsorer