Home Ski Loppemarked hos Indoor Ski

Arkiv

Ski Loppemarked hos Indoor Ski

Indoor Ski gentager successen fra sidste år!

Skiloppemarked poster billede

 

 Trænger du til at få ryddet ud i loftrummet? Er børnene allerede vokset ud af de skistøvler, du købte til dem sidste år? Har du fortrudt farven på de brandsmarte og spritnye skibukser, du absolut måtte eje for et par år siden?

Så kig forbi Indoor Ski i Rødovre lørdag den 28. januar 2017 kl. 10-14 og gør et kup! På dagen vil vores bar holde åbent for bl.a. servering af øl og den berømte Rødovre platte bestående af en toast og vand m.m.

Er du interesseret i at sælge udstyr, så skriv en mail til indoorskiloppe@gmail.com og hør nærmere! :) - det er gratis!

Like og del Indoors Ski's event på facebook: https://www.facebook.com/events/730581017105861/ 

Add a comment

You must be logged in to comment.

Sponsorer